ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

1. Αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) & ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής σε 4-10 ημέρες. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε δεν είναι ετοιμοπαράδοτο θα πρέπει να υπολογίσετε 2-4 ημέρες επιπλέον από τις αναγραφόμενες.

 

2. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία, από το  κατάστημα μας, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (Διεύθυνση καταστήματος: Πριάμου 101 ,ΊΛΙΟΝ) χωρίς χρέωση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή πολλά προϊόντα που θα βρείτε στο site μας δεν υπάρχουν στο κατάστημά μας, για να παραλάβετε την παραγγελία σας θα πρέπει να περιμένετε να σας ενημερώσουμε ότι το/τα προϊόν/προϊόντα έχουν φθάσει στο κατάστημα μας και μετά να έρθετε να τα παραλάβετε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενδέχεται να έρθετε και να η παραγγελία σας να μην είναι έτοιμη.

3.Εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί Παρασκευή, θα παραλάβετε βάσει του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος μετρώντας από την Δευτέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

1. Ο πελάτης που επιθυμεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του με κατάθεση πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσει εάν το προϊόν είναι διαθέσιμο ,διότι υπάρχει περίπτωση κάποιο προϊόν να έχει εξαντληθεί και να μην έχει να ενημερωθεί το eshop .

2.Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής μια φορά για κάθε παραγγελία του. Η δωρεάν επιστροφή (χωρίς κόστος αποστολής) δεν ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση των προϊόντων που παρήγγειλε, όπως επίσης δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδας. Το κόστος μεταφορικών για επιστροφές εκτός Ελλάδος επιβαρύνει τον πελάτη.
Τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με αλλαγές γίνεται τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

ΔΕΥΤΕΡΑ  – ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-15:00

Επιστροφή χρημάτων, δεν γίνεται δεκτή .

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : Πριάμου 101 ,Ιλιον